Dat zakelijk bloggen een verstandige keuze is voor je bedrijf, hebben we je al eerder verteld. Maar wist je bijvoorbeeld al dat websites met een blog 97% meer leads genereren? Nee? Lees dan snel onze vijf weetjes over zakelijk bloggen.

#1

Bijvoeglijke naamwoorden, we maken er veel gebruik van. Maar wist je dat goed, groot, nieuw, lang, hoog, oud, mogelijk, klein en belangrijk de meestgebruikte bijvoeglijke naamwoorden zijn in geschreven taal? Let dus op dat je deze woorden niet te vaak gebruikt, wissel genoeg af in je blogs.

#2

Een zakelijk blog is een mooie kans voor je bedrijf. Waarom? Nou, wist je dat websites met een blog 97% meer leads genereren dan websites zonder blog? Dus hup, lekker gaan schrijven!

#3

Welke content moet je delen met je doelgroep? Misschien kan dit weetje je helpen: Wist je dat video, tekst en afbeeldingen de succesvolste content soorten zijn voor b2b?

#4

Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en zo kunnen we nog wel even door blijven gaan. Tegenwoordig zijn er veel socialmediakanalen, maar niet elk kanaal is geschikt voor jouw bedrijf. Het is slim om te onderzoeken op welk platform jouw doelgroep actief is. Maar wist je dat 94% van de marketeers LinkedIn het populairste socialmediakanaal vindt, gevolgd door Twitter met 87%?

#5

Is het social media kanaal of socialmediakanaal? Of schrijf je likt, liket of liked? Kijk op woordenlijst.org en je hebt meteen antwoord op al je taalvragen. Zo maak je nooit meer domme fouten in je teksten, want één fout kan er al snel voor zorgen dat een potentiële klant afhaakt en naar een concurrent gaat.

Hulp nodig? Bel Tone Content 023 8887361

Wil jij ook een zakelijk blog, maar heb je er écht geen zin in of tijd voor? Geen probleem, laat het ons doen! Bel 023 8887361 voor hulp bij het schrijven van je blogs.