Een duidelijk verhaal over uw diensten

Een nieuwe website, verouderde teksten, op zoek naar meer conversie of extra bezoek. Allemaal redenen waarom klanten teksten door ons laten schrijven, redigeren en optimaliseren voor zoekmachines. Met onze journalistieke deskundigheid en ruime ervaring in het schrijven van teksten in combinatie met online marketingkennis zijn wij in staat op korte termijn teksten voor uw website te schrijven. In de juiste toon, voor de juiste doelgroep en in heldere taal. U levert per mail de grove teksten aan of vult een briefing in en wij gaan aan de slag.

Websites die we geschreven hebben

Schermafbeelding 2015-07-14 om 15.58.16Laadpunt Nederland wil een betere conversie uit de website te halen. Dat doen ze door technische en inhoudelijke optimalisatie. Het inhoudelijke deel nemen wij voor onze rekening. Bezoek de website.

 

Bloei marketing

Samen met Bloei zijn we op zoek gegaan naar het best passende verhaal voor de doelgroep. Kort, krachtig, met de juiste toon en afgestemd op het visual design van de pagina’s. Beeld en tekst versterken de brandstory van Bloei. Bezoek de website.

 

Meijer CoachingMeijer Coaching koos voor restyling van haar website. Nieuw design en bijbehorende content. We zijn er in geslaagd in know-time een foutloos en vloeiende tekst te schrijven. Mede dankzij de goede samenwerking. Bezoek de website.

 

 


Partners: Websitedevelopers waar we teksten voor maken


 

ziber

Ziber heeft voor iedere ondernemer de beste oplossing. Bent u op zoek naar een website met een maatwerkdesign? Een website die u gemakkelijk zelf kunt onderhouden en die goed gevonden wordt? Een website die in de cloud draait en waar doorontwikkeling en updates standaard worden meegeleverd? Kies dan voor één van de weboplossingen van Ziber.


 

spotzer_logo_nieuw

Since 2007 Spotzer provided full-service online marketing solutions to small and local businesses in 16 countries. Based in the heart of Amsterdam, with offices in Denver, London and Melbourne, we are powered by an experienced in-house team and a large network of freelance creative professionals, all sharing a passion for fresh ideas, new technology and making a contribution to the success of our partners and their SME clients.


 

Dibbadoo

Dibbadoo biedt het MKB makkelijke en betaalbare oplossingen om zich met een professionele website online te presenteren. Met onze producten en diensten streven wij er naar ondernemers online verder te helpen en uiteindelijk succesvoller te maken.

Werk je in de webdevelopmentbusiness en ben je opzoek naar een one-stop-shop voor webteksten. Neem contact met ons op, dan kunnen we vast partners worden.