Ben je gedreven, commercieel en heb je affiniteit met online (tekst)schrijven? Vind je het interessant je in allerlei branches en organisaties te verdiepen? Dan is deze stageplaats aan de Overtoom in Amsterdam wat voor jou!

Als stagiair contentwriter en content marketing houd je je bezig met geschreven content. Je schrijft teksten voor websites en blogs van klanten en voor Tone Content zelf. Daarnaast neem je interviews af en werk je deze uit. Bij Tone Content vorm je de spil tussen de klant, contentcreatie en de doelgroep van de klant. Een ervaren redacteur en marketeer zullen je goed begeleiden.

To do’s:
 Je schrijft content voor websites, blogs en nieuwsbrieven van klanten en voor Tone Content zelf. Ook zet je de juiste socialmedia-kanalen in. Je maakt een eerste aanzet voor content marketing-plannen. Daarbij leer je de ins-en-outs van online contentcreatie, seo, sea en content marketing. Je denkt mee over contentthema’s, – onderwerpen en -planningen.

Jouw profiel

  • Studie hbo/wo op het gebied van Journalistiek, Communicatie of Media
  • Afstudeerstage (4 – 6 maanden)
  • Schrijftalent en uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Bekend met social media
  • Ondernemend, creatief, commercieel en sociaal sterk
  • Een aanpakker met een positieve houding
  • Maximaal 1/2 uur reisafstand tot ons kantoor in Amsterdam

Over Tone Content

Tone Content is actief in contentcreatie en content marketing voor klanten in uiteenlopende sectoren. We voorzien klanten van de juiste geschreven content voor branded advertising, websites, blogs, enzovoorts. We werken met name met klanten die een volgende stap willen maken in online presence, contentmarketing of het inzetten van branded content. Dat doen we voor partners als Dibbadoo en Spotzer, het MKB, multinationals en uitgevers zoals NRC media.

Stuur voor 10 juli 2015 een brief waarin je uitlegt waarom dit jouw droomstage is!

Durf je het aan?
 Mail je motivatiebrief met cv naar Michiel Broomans: redactie@copyproductie.nl

Goede vragen stellen mag altijd. Bel dan even met Michiel: 023 8887361