Landingspagina’s laten maken doe je om meer bezoekers op je website te genereren. De bezoekers te converteren naar leads. Zonder hoge kosten. Eenmalig maak je een landingspagina die alleen via zoekmachines benaderbaar is. En vooral in hoge mate relevant is voor de bezoeker. Daarna kan je doorbouwen.

Landingspagina wat is dat?

Als iemand een zoekresultaat in bijvoorbeeld Google of een banner aanklikt, dan kan hij landen op een landingspagina. De landingspagina voldoet volledig aan de zoekvraag van de zoeker. Het is de pagina waar de bezoeker je website binnenkomt.

Een landingspagina die werkt

Van groot belang is de relevantie van de landingspagina. Hij moet zo goed mogelijk aansluiten op de ingevoerde zoekopdracht. De opbouw van de tekst moet logisch en helder zijn. Bijvoorbeeld door in de eerste zinnen van de landingspagina antwoord te geven op de gestelde zoekvraag. Technisch moet hij goed in elkaar zitten. Dat wil zeggen titels en subtitels met de zoekwoorden. Geef de juiste headercodes mee.

Usabilty van je landingspagina’s

De usability van de pagina moet kloppen. Je moet de lezer visueel ondersteunen door te inspireren. In beeld en in tekst. Dat zorgt ervoor dat de aandacht van de lezer blijft. Gebruik bullets om te herhalen wat belangrijk is. Dat komt de conversie ten goede.

Conversie van je landingspagina’s

Een goede landingspagina heeft een invulformulier. Of in ieder geval een hele duidelijke call to action. Zoals bijvoorbeeld: “Landingspagina laten maken?¬†Bel 023 8887361 voor hulp bij het schrijven van je landingspagina.”

Een landingspagina voldoet aan de volgende eisen:

  • Antwoord op de zoekvraag
  • Antwoorden worden snel en helder¬†gegeven
  • Technisch en qua usability goed werkend
  • Goed gebruik van koppen, subkoppen en zoekwoorden
  • Gebruik van bullets
  • Call to Action
  • Gebruik van interne links
  • Promoot je landingspagina

Als je landingspagina’s voldoen aan de bovenstaande eisen dan gaat u extra bezoekers trekken en de conversie verhogen.

Landingspagina’s laten maken, promoten en meten

Bouw een online campagne rondom je landingspagina. Hiermee krijg je veel relevantere campagnes, hoger kwalitatief bezoek en daarmee betere conversie. Door met Google Analytics meerdere landingspagina’s te meten, kan je later voortborduren op die facts. En op die manier bezoekersaantallen laten groeien. Landingspagina’s laten maken?

Landingspagina laten maken? Bel 023 8887361 voor hulp bij het schrijven van je landingspagina.