Het delen van content via sociale media kan een positief effect hebben op de naamsbekendheid van organisaties. Dat is inmiddels algemeen bekend. Voor veel ondernemers is dit de reden om een profiel aan te maken en wat teksten, foto’s en berichtjes te plaatsen.

Zonder duidelijk plan aan contentmarketing beginnen is echter niet verstandig. Ook blijkt het produceren van content voor veel mensen niet zo eenvoudig. Na een aantal maanden is het enthousiasme voor het maken en posten van content en het bijbehorende rendement exponentieel gedaald. Maar de ideeën zijn er nog wel!

Hoofdpijndossier

Uit gesprekken die ik de afgelopen jaren heb gehad, blijkt het maken van content voor veel ondernemers een hoofdpijndossier. De ideeën zijn er wel, maar hoe verwerk je die in de juiste boodschap? Past mijn verhaal eigenlijk wel bij mijn visie en missie? Wat gaat het me eigenlijk opleveren? Maak ik geen verkeerde inschatting? Allemaal argumenten om nog maar even te wachten met de volgende post. Dat is menselijk, maar het resultaat is dat uw bedrijf spoorloos raakt online.

Multinationals kennen dit probleem. Zij hebben hele afdelingen ingericht voor contentmarketing. Met contentmanager, communitymanagers, webredacteuren en noem maar op. Voor het MKB zijn zulke investeringen echter niet haalbaar. Het levert te weinig op, is de gedachte. Maar die gedachte is nú verleden tijd.

Kans voor midden- en kleinbedrijf

Ook het midden- en kleinbedrijf krijgt nu de kans om te starten met contentmarketing . Goed, snel en voordelig, met de contentmanagementdienst van Tone.

Hoe het werkt? De redacteuren van Tone redigeren maandelijks uw content. Dit gebeurt op basis van een contentplan. We managen de content en communiceren de bezoekersresultaten. Dat doen we een jaar lang, voor een maandelijks bedrag van 235 euro. Zo ontstaat er continuïteit in uw contentmarketing en ontvangt u meer relevant bezoek op uw website. U bent online weer vindbaar!

We werken met ervaren redacteuren en online marketeers. Het is rendabel en verhelderend. Neem contact met ons op en we zullen u er alles over vertellen.

Bekijk deze link voor het aanbod.